E-naslov je obvezen podatek.
Ime je obvezen podatek.
Priimek je obvezen podatek.
Nalaganje...
 

Dostava
Blago, naročeno v Spletni trgovini BodiLepa, gre na pot v najkrajšem možnem času. Če je na zalogi v centralnem skladišču, običajno še isti dan.
Da bi naročene artikle dostavili karseda hitro, bomo vedno izbrali najbolj optimalno pot. To je paketna dostava Pošte Slovenije, kar pomeni, da dostavo lahko pričakujete že naslednji delovni dan. Če vas ob dostavi ni na navedenem naslovu, pa lahko pošiljko prevzamete na najbližji poštni enoti.

Strošek dostave
Strošek dostave je enoten za celotno Slovenijo in znaša 3,50 EUR. Ob nakupu nad 50 EUR je strošek dostave BREZPLAČEN!
Stroške dostave pri menjavi izdelkov krije kupec. Ob vrnitvi izdelkov pa vam povrnemo kupnino + dostavnino.

Brezplačna dostava
Ob nakupu nad 50 EUR je strošek dostave BREZPLAČEN!

Opcija "poštno ležeče"
Na izbor imate tudi opcijo "poštno ležeče" kar pomeni, da na dom NE prejmete obvestila o čakajoči pošiljki. Mi vas obvestimo, ko odpošljemo paket in vi ga lahko prevzamete na vaši poštni enoti. Če želite koristiti opcijo "poštno ležeče" nam le to pribeležite v opombe ob naročilu!

Dostava dopoldan- kamorkoli
Naš partner pakete dostavlja v dopoldanskih urah na naslov, vnesen ob oddaji naročila. Preden je naročilo dokončno potrjeno in odpremljeno, nas lahko preko elektronske pošte obvestite da želite dostavo na drug naslov. Razen, če bo to sporočilo prispelo prepozno, bomo poskrbeli, da bo želja upoštevana in da bo paket prišel na pravi naslov.
Ker dostavna služba artikle dostavlja v dopoldanskih urah, se lahko odločite tudi za dostavo na katerokoli drugo ime ali naslov. Na primer v službo. Če je izbrana dostava na službeni naslov, bo poštar izročil paket pooblaščeni osebi za prevzem pošiljk v podjetju. Če vas v času dostave ni na predvidenem mestu (podjetje, pisarna, bolnišnica, študentski ali dijaški dom itd.), bo dostavljalec pustil sporočilo, na katerem bodo navodila za prevzem pošiljke.

Paket gre od nas še isti dan
… seveda, če je blago na zalogi in če je naročilo oddano in potrjeno dovolj zgodaj. Da bi nam to uspelo, upoštevajte naslednja priporočila:
- preverite ali je artikel na zalogi (pri podatku dobava bo pisalo »na zalogi«),
- naročilo oddajte čimprej - najkasneje do 15. ure.
Če artikla nimamo na zalogi v našem skladišču, bo na dostavo potrebno počakati kak dan dlje. V tem primeru upoštevajte naslednja pravila:
- predviden rok dobave je izpisan v katalogu trgovine (gre za povprečen čas, v katerem uvoznik dostavi blago do nas),
- če je pri artiklu navedeno, da je trenutno razprodan, to pomeni, da nimamo podatka o tem, kako hitro bo artikel ponovno na zalogi; če tak artikel vendarle želite naročiti, ga bomo poskušali dobaviti, če pa bomo neuspešni, bomo naročilo stornirali,
- če naročite več artiklov in bo čakalna doba za nekatere daljša kot za druge, vas bomo obvestili ali želite dobavo skupaj ali želite prejeti izdelke, ki so na zalogi takoj.

Za dostavo poskrbi Pošta Slovenije, večinoma naslednji delovni dan od dneva odpreme, vendar najkasneje v roku treh delovnih dni. Ob odpremi pošiljke vas bomo obvestili na vaš e-naslov.

Za vse dodatne informacije nas lahko kontaktirate na info@bodilepa.si.

 
Prijava na E-novice
Vpisati morate e-naslov.O NAKUPOVANJU

POMOČ SKUPNOST O PODJETJU
Možnosti plačila Pogosta vprašanja Facebook O nas
O dostavi Mere in velikosti  Povejte nam svoje mnenje   Kontakt
Vračilo izdelka             
Obrazec za vračilo blaga      
BL Novice    Pogoji poslovanja
   
Varovanje osebnih podatkov
 
     
 photo Facebook.png  photo Twitter.png   photo Instagram.png

 

2014 (C) BodiLepa.si Vse pravice pridržane

 

Spletna trgovina Multimedija.net

 

Nastavitve piškotkov