E-naslov je obvezen podatek.
Ime je obvezen podatek.
Priimek je obvezen podatek.
Nalaganje...
 

NAKUP in REGISTRACIJA

Kako opravite nakup?
Spletna trgovina BodiLepa je idealna rešitev za 24 urno nakupovanje in to naravnost iz vašega naslanjača. Na naši strani opravite prijavo oz. registracijo, si izberete izdelke, ki so vam všeč, jih dodate v košarico in potrdite nakup. Na vaš elektronski naslov boste prejeli potrdilo o uspešno opravljenem nakupu, nato bo naša ekipa vašo pošiljko odposlala in naslednji dan bodo naročeni izdelki že pri vas doma!

Je za nakup potrebna registracija?
Da. Z registracijo postanete član kluba BodiLepa in s tem vam veljajo Spletne cene ter lahko opravljate nakupe brez ponovnega vpisovanja podatkov. Kot registriran uporabnik lahko zmeraj preverite status vaših naročil v vašem profilu.

Kako opravite registracijo?
Postopek registracije pričnete s klikom na »Registracija« ali pa se registrirate kar med samim postopkom oddaje naročila. Pri registraciji je potrebno vnesti vaše podatke (na katere želite prejeti vašo pošiljko) in e-poštni naslov, na katerega prejmete potrditev naročila in vsa obvestila o stanju naročila.

Ali je možno prejeti račun izstavljen na podjetje?

Seveda. V spletni trgovini BodiLepa lahko opravljate priložnostne nakupe kot končni kupec, ki potrebuje račun na podjetje. Če želite prejeti račun na podjetje, nam v opombe ob naročilu zapišite podatke podjetja ter davčno številko podjetja.

Kako prekličete oz. spremenite artikle že oddanega naročila?
Če ste naročilo izvedli pomotoma ali želite zamenjati oz. odstraniti/dodati izdelek v že izvedenem naročilu nam le to TAKOJ sporočite na naš elektronski naslov. Naročilo lahko prekličete ali spremenite najkasneje v 30 minutah od oddanega naročila, kajti v nasprotnem primeru vam bomo naročeno blago zapakirali in odposlali na vaš naveden naslov še isti dan. Preklic naročila nam sporočite na info@bodilepa.si.

Ali so vsi artikli na zalogi in takoj dobavljivi?
Artikel je na zalogi v našem centralnem skladišču, če je desno od artikla navedeno "na zalogi". V tem primeru je artikel dobavljiv v 24-ih urah. Kadar artikla ni na zalogi, znaša rok dobave do 8 delovnih dni, razen, če je ob opisu izdelka navedeno drugače.

Kako izberete pravilno velikost?
Vsak artikel je na voljo v velikosti, ki je zapisana ob artiklu. Oblačila so običajno označena v naslednjih velikostih, označenih z mednarodno oznako (od manjše do večje številke): XS, S, M, L, XL. V kolikor niste prepričani o pravi velikosti, preverite tabelo velikosti, ki je na voljo tukaj.

Kako veste, da boste prejeli naročeno blago?
Po končanem naročilu boste na email naslov, ki ste ga vnesli ob naročilu, prejeli vse podatke naročila. Prepričajte se, da so pravilni, mi pa bomo poskrbeli, da dobite, kar ste naročili. Smo resno podjetje z dolgoročnim načinom dela. Na trgu smo prisotni že od leta 2010 in imamo že veliko zadovoljnih strank.

 

NAČINI PLAČILA in DOSTAVA

Kakšni so načini plačila?
- Predplačilo na TRR podjetja – plačilo pošiljke poravnate preko e-storitev ali preko UPN obrazca s plačilom na banki oz. pošti. Odpade plačilo provizije Pošti Slovenije.
- Plačilo po povzetju – plačilo pošiljke opravite pri dostavi. 

Kdo dostavi pošiljko in kam?
Pošiljke BodiLepa dostavlja Pošta Slovenije na naslov, ki ga navedete ob naročilu. Pošta običajno dostavlja dopoldan. Če takrat niste dosegljivi, dobite obvestilo o možnosti lastnega prevzema pošiljke, ki je navadno na najbližji poštni enoti.

Kakšen je strošek dostave?
Strošek dostave je enoten za celotno Slovenijo in znaša 3,50 EUR. Ob nakupu nad 50 EUR je strošek dostave BREZPLAČEN!

V kolikem času prejmete naročeno?
Blago, naročeno v Spletni trgovini BodiLepa, gre na pot v najkrajšem možnem času. Če je na zalogi v centralnem skladišču in naročeno do 16. ure, še isti dan in je naslednji dan že pri vas. V primeru, da izvedete naročilo po 15. uri gre pošiljka od nas naslednji dan. Upoštevajte le, da ob vikendih in praznikih dostav ni.
Elektronsko pošto ali SMS sporočilo o oddani pošiljki prejmete najmanj en dan pred dostavo, tako da se nanjo lahko ustrezno pripravite.

Kaj če vas v času dostave ne bo doma?
Če v času dostave ni nikogar, ki bi prevzel pošiljko, bo poštni uslužbenec v nabiralniku pustil obvestilo o prispelem paketu, pošiljka pa vas bo čakala na vaši (navedeni) enoti Pošte Slovenije.

Ali lahko dostavo pošiljke naročite v službo?
Če je izbrana dostava na službeni naslov, bo poštar izročil paket pooblaščeni osebi za prevzem pošiljk v podjetju. Priporočamo vam, da se s pooblaščeno osebo za prevzem poštnih pošiljk v vašem podjetju, o tem predhodno dogovorite in če ste izbrali gotovinsko plačilo poskrbite tudi zato, da bo imel prevzemnik pošiljke pri sebi dovolj gotovine. 

Ali morate ob prevzemu pošiljke plačati provizijo Pošti Slovenije?
Ob plačilu po povzetju vam bo Pošta Slovenije zaračunala provizijo po njihovem ceniku v višini 1,05 eur.
Poštni proviziji se izognete tako, da naročilo plačate na račun podjetja (preko e-storitev ali preko UPN obrazca s plačilom na banki.

 

MENJAVA in VRAČILO BLAGA

Kaj storiti, če vam izdelek ne ustreza in ga želite vrniti?
Brez skrbi. Če vam izdelek ne ustreza, ga lahko vrnete na naš naslov.
Na elektronski naslov info@bodilepa.si nam najkasneje v roku 15 dni sporočite, da želite odstopiti od pogodbe.
Izdelek je potrebno vrniti v originalni embalaži s pripeto etiketo. Izdelek ne sme biti poškodovan, opran ali nošen s strani kupca! V nasprotnem primeru reklamacija ni veljavna! Oddelek za vračila preveri ustreznost vrnjenega blaga. Pri menjavi blaga krije stroške poštnine kupec. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo!
Izdelek, skupaj s kopijo računa (račun lahko natisnete tudi v zavihku MOJ RAČUN ob prijavi na našo spletno stran) in izpolnjenim obrazcem za vračilo (na obrazec pribeležite ali želite vračilo denarja ali dobropis ali menjavo izdelka), pošljete na naš naslov:

LEPABODI d.o.o.
Vodovodna ulica 20
2000 Maribor

 

Kakšni so stroški menjave?

Edini strošek je strošek poštnine.

 
Prijava na E-novice
Vpisati morate e-naslov.O NAKUPOVANJU

POMOČ SKUPNOST O PODJETJU
Možnosti plačila Pogosta vprašanja Facebook O nas
O dostavi Mere in velikosti  Povejte nam svoje mnenje   Kontakt
Vračilo izdelka             
Obrazec za vračilo blaga      
BL Novice    Pogoji poslovanja
   
Varovanje osebnih podatkov
 
     
 photo Facebook.png  photo Twitter.png   photo Instagram.png

 

2014 (C) BodiLepa.si Vse pravice pridržane

 

Spletna trgovina Multimedija.net

 

Nastavitve piškotkov