E-naslov je obvezen podatek.
Ime je obvezen podatek.
Priimek je obvezen podatek.
Nalaganje...
 

Vračilo blaga

Kupec lahko naročilo kadarkoli prekliče oz. odstopi od pogodbe, v roku 14 dni od prevzema blaga s posredovanjem preklica na elektronski naslov: info@bodilepa.si

Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila blaga. Blago je potrebno vrniti prodajalcu najkasneje v roku 30 dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe (nakupa).

Prejeto blago mora vrniti nepoškodovano in v nespremenjeni količini, razen če je blago uničeno, pokvarjeno, izgubljeno ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv potrošnik.
Pri vračilu artiklov, kjer so bila koriščena sredstva z BodiLepa.si računa ali promocijska koda se ta sredstva upoštevajo kot popust in se ob vračilu ne vrnejo (vrne se vplačan znesek), prav tako se sredstva ne vrnejo na BodiLepa.si račun - razen v primeru, če je bil koriščen BodiLepa.si darilni bon; ta se upošteva kot plačilno sredstvo in se ob vračilu blaga vrne na uporabnikov BodiLepa.si račun, vplačani znesek pa se vrne na enak način, s katerim je kupec oz. stranka opravila nakup blaga.
Vračilo kupnine bo izvedeno nemudoma oziroma najkasneje v roku 14 dni od prejema sporočila o odstopu od pogodbe. Kupnina se kupcu vrne z enakim plačilnim sredstvom, kot ga je ta uporabil pri nakupu izdelkov, razen če le ta izrecno zahteva uporabo drugega plačilnega sredstva in če - kupec zaradi tega ne nosi nobenih stroškov! Vrnitev prejetega blaga podjetju v roku za odstop od pogodbe se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe.

 

Obrazec za vračilo artiklov si lahko natisnete v zavihku na dnu strani Obrazec za vračilo.

Napotki za vračilo blaga
Pri spletnem nakupu si artiklov pred nakupom ni možno fizično ogledati, zato vam  omogočamo (znotraj zakonskih okvirov) možnost vračila blaga - odstop od pogodbe. Ker želimo, da to lahko opravite čim hitreje in brez zapletov, smo pripravili kratek seznam, na kaj je potrebno biti pozoren pri nakupu na daljavo:
- previdno odprite embalažo in jo obdržite v nespremenjenem stanju,  dokler niste v celoti prepričani, da je artikel ustrezen (ne odstranjujte etiket),
- pri nakupu oblačil, perila in kopalk ustrezno velikost preverite s pomerjanjem čez druga oblačila (ne na golo kožo),
- oblačila z vidnimi sledovi uporabe (madeži, oprana oblačila…) niso primerna za vračilo.
Artikli, kupljeni na daljavo, niso namenjeni uporabi v zakonskem dodeljenem času za odstop od pogodbe. Možnost odstopa od pogodbe je namenjena temu, da artikel lahko odprete, pregledate in če vam ne ustreza, ali pa so bila vaša pričakovanja drugačna, odstopite od nakupa. Ta priporočila ne veljajo, če je artikel ob nakupu poškodovan -> v tem primeru nakup reklamirate.

Vračilo poškodovanih pošiljk - reklamacija
Če ste ob prevzemu pošiljke opazili, da je artikel ali paket fizično poškodovan, v njem manjka vsebina ali kaže znake odprtja, morate sprožiti postopek reklamacije pri Pošti Slovenije. To storite tako, da paket v najkrajšem možnem času odnesete na poštno enoto, ki  je paket dostavila in poštne uslužbence opozorite, da je potrebno izpolniti obrazec Zapisnik o poškodovani pošiljki, ki ga nato tudi podpišete. Skupaj s Pošto Slovenije bomo poskrbeli, da bo reklamacija rešena v najkrajšem možnem času.

Pomembno
Ko vračate artikel prodajalcu (LEPABODI D.O.O., Vodovodna ulica 20, 2000 Maribor), je potrebno priložiti obrazec za vračilo blaga, ki ga lahko natisnete na koncu strani pod zavihkom Obrazec za vračilo. Priložite tudi kopijo računa.

Naslov za vračilo blaga prodajalcu je LEPABODI D.O.O., Vodovodna ulica 20, 2000 Maribor. 
Priporočamo, da uporabite dostavno službo, ki omogoča sledenje pošiljke ter da blago ustrezno pripravite za transport (uporabite ustrezno varno embalažo).
Stroške pošiljanja vedno krije pošiljatelj, razen, če je vnaprej dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo.

Če se vam porajajo dodatna vprašanja, vas vabimo, da nam pišete na info@bodilepa.si.

 

 

 
Prijava na E-novice
Vpisati morate e-naslov.O NAKUPOVANJU

POMOČ SKUPNOST O PODJETJU
Možnosti plačila Pogosta vprašanja Facebook O nas
O dostavi Mere in velikosti  Povejte nam svoje mnenje   Kontakt
Vračilo izdelka             
Obrazec za vračilo blaga      
BL Novice    Pogoji poslovanja
   
Varovanje osebnih podatkov
 
     
 photo Facebook.png  photo Twitter.png   photo Instagram.png

 

2014 (C) BodiLepa.si Vse pravice pridržane

 

Spletna trgovina Multimedija.net

 

Nastavitve piškotkov